dimecres, 10 d’agost del 2011

Recomanacions

Però si a tu no t'agrada això de llegir a la platja perquè la platja és per jugar, o no et ve de gust anar a la Biblioteca Comarcal. Si tu el que prefereixes és viure les teves aventures estirat a sobre el llit de la teva habitació, o escarxofat al sofà de casa, o al balancí de la tieta Remei, o al gronxador de la terrassa, o a la butaca de l'avi que ell no t'hi deixa posar però que, quan ell no hi és, a tu t'hi agrada llegir. Si el que necessites és únicament que t'ajudin a trobar un llibre o conte que et pugui agradar, aquí et deixo dos webs.


Primer un bloc que és d'una gent que n'entenen molt de llibres, i que expliquen els que ells pensen que són més bonics i el perquè.


http://lij-jg.blogspot.com/search/label/Libros%20infantiles




I en segon lloc teniu la plana web "Què llegeixes?" on hi podreu trobar recomanacions, propostes i llistes dels llibres més ben valorats (i que per tant han agradat més a nens i nenes com vosaltres). A més, també podreu participar en els fòrums, publicar la vostra opinió sobre un llibre o fins i tot jugar! Tota la informació està classificada per edats (llapis, boli i ploma).


http://http://www.quellegeixes.cat/


Espero haver-vos ajudat.


Anna Pontí








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada