dilluns, 25 de juny del 2012

Teatre.

Teatre a l'hora de biblioteca. Treball del llenguatge a nivell oral i escrit. Remarcant la creativitat. (Obra de teatre inventada.). L'entonació i expressió oral. Els diferents tipus de text (diàlegs.) I sobretot la col.locació i comunicació en tots els àmbits i nivells d'expressió. I els diferents tipus de llenguatges i sistemes de comunicació, tant corporal i visual (gestos i posats), com d'utilització de la llengua.
Molt important per millorar la seguretat i autoestima.

dimarts, 19 de juny del 2012

Biblioteca a l'hora del pati

Aquest és el vídeo que hem filmat a l'hora del pati a la biblioteca de l'escola. Hi ha nens llegint llibres, d'altres estan als ordinadors...

dimarts, 5 de juny del 2012

CONCURS LLAPIS D'OR 2011-2012 (USUARIS BIBLIOTECA)

Com cada any, des de la biblioteca, el dia de SANT JORDI es concedeixen 3 premis als alumnes de l'escola que més punts han obtingut al concurs de la biblioteca durant el curs 2011-2012 i fins aquesta data (23-04-12.)
El premi està relacionat amb la utilització de la biblioteca i el número de préstecs de llibres  fets durant el curs.   El premi consisteix en un diploma i un llibre de regal a escollir pel mateix alumne.


Enguany es concedeix aquest diploma a Aysetu Samasa (de cicle inicial), Bintou Touray (de cicle mitjà) i Vanessa Álvez (de cicle superior).

dilluns, 4 de juny del 2012

Funcionament biblioteca.

AQUÍ PODEU VEURE COM TREBALLEM A LA BIBLIOTECA..  Hi ha 3 grans blocs: 
  • 1.- Organització de la biblioteca. 
  • 2.- Funcionament de la biblioteca.  
  • 3.- Sessions i programació d'unitats de la biblioteca
Si us voleu descarregar la presentació (en odp, format del Libre Office o de l'Open Office) feu clic aquí.