dimecres, 10 d’agost del 2011

Et diverteixes amb en Gerónimo Stilton?



T'agrada en Geronimo Stilton? T'has llegit els seus llibres? Creus que saps moltes coses sobre ell? Ara pots posar-te a prova amb aquesta web!:





Aquí hi passaràs una estona ben divertida de la companyia del teu personatge preferit.


Anna Pontí

Recomanacions

Però si a tu no t'agrada això de llegir a la platja perquè la platja és per jugar, o no et ve de gust anar a la Biblioteca Comarcal. Si tu el que prefereixes és viure les teves aventures estirat a sobre el llit de la teva habitació, o escarxofat al sofà de casa, o al balancí de la tieta Remei, o al gronxador de la terrassa, o a la butaca de l'avi que ell no t'hi deixa posar però que, quan ell no hi és, a tu t'hi agrada llegir. Si el que necessites és únicament que t'ajudin a trobar un llibre o conte que et pugui agradar, aquí et deixo dos webs.


Primer un bloc que és d'una gent que n'entenen molt de llibres, i que expliquen els que ells pensen que són més bonics i el perquè.


http://lij-jg.blogspot.com/search/label/Libros%20infantiles




I en segon lloc teniu la plana web "Què llegeixes?" on hi podreu trobar recomanacions, propostes i llistes dels llibres més ben valorats (i que per tant han agradat més a nens i nenes com vosaltres). A més, també podreu participar en els fòrums, publicar la vostra opinió sobre un llibre o fins i tot jugar! Tota la informació està classificada per edats (llapis, boli i ploma).


http://http://www.quellegeixes.cat/


Espero haver-vos ajudat.


Anna Pontí








Biblioteca... A LA PLATJA!



Sí, sí, amics, a la platja! Aquesta gent tan trempada de la Biblioteca Comarcal s'han posat d'acord amb l'ajuntament i han organitzat una biblioplatja perquè puguis gaudir dels teus llibres preferits entre bany i bany i amb la música del mar de fons.


La trobaràs de dimarts a diumenge, matí i tarda, a dos llocs diferents:




  • A la platja S'Abanell (davant del carrer Mercè Rodoreda)


  • A la platja Centre (quasi al final de la platja, al costat del port)

A més, també hi munten festes de l'escuma i jocs d'aigua! No t'ho perdis, prepara tot l'equipament per anar a la platja i recorda't de no oblidar-te el punt de llibre!


Anna Pontí


Viatge al bosc dels llibres

La sala infantil de la Biblioteca Comarcal de la Selva (és a dir, la biblioteca de Blanes) us ha preparat una fantàstica i divertida activitat a través del bosc dels llibres. Per participar-hi tan sols us cal saber llegir i tenir moltes ganes de passar-ho bé. Si compliu aquestes dues condicions aneu a la sala infantil i demaneu a la bibliotecària que us doni el diari secret del bosc dels llibres. La vostra missió serà completar-lo, però per fer-ho haureu de superar increïbles aventures! I quan ho hagueu fet, si li doneu al guardià del bosc dels llibres, ell us premiarà amb una sorpresa estupenda!


Apa, va! Què hi fas encara davant de l'ordinador? Corre a la Biblioteca Comarcal i comença ja el teu viatge al bosc dels llibres! però afanya't que el viatge s'acaba el 31 d'agost.


Si en vols més informació pots visitar la següent plana: http://http://bibinfantil-blanes.blogspot.com/2011/07/bibliovacances.html o preguntar directament a la Biblioteca Comarcal.


Anna Pontí

A l'estiu, també hi ha biblioteca!

Bona tarda a tots i totes,


Ja és estiu! I amb l'estiu arriben les VACANCES! I amb les vacances arriba l'hora de desconnectar, de descansar, de jugar, de dormir, de nedar, de cantar, de ballar, de sortir amb els amics, de fer llargues migdiades, de viatjar, d'anar a la muntanya, de fer nous amics, de carregar les piles i fins i tot, encara que sembli mentida, també hi ha temps per avorrir-se! Sí, sí, avorrir-se! Perquè l'estiu és molt llarg i tenim més temps per fer coses que coses per fer.


I he desconnectat tant que avui, després de molts dies d'incessants activitats estivals, he pensat que no us havia fet cap proposta de lectures ni d'activitats interessants per les vacances! I com que me n'he sentit una mica culpable he decidit que aquesta tarda, que me l'havia de passar a casa avorrida, la invertiré en vosaltres i en la feina que he estat fent durant aquests dos cursos.


Doncs apa som-hi! Espero que us agradin les recomanacions i que us serveixin per entretenir-vos!


Anna Pontí