dimarts, 10 de maig del 2011

Per vosaltres, maques!


Escoltant des d'un raconet de la biblioteca avui he sentit dues nenes de 2n B que deien que elles miren cada dia el bloc. Aquesta notícia els hi dedico a elles i espero que els llibres que s'han endut avui els agradin molt.

L'Empaitallibres

dijous, 5 de maig del 2011

FAULES A 1r A

El passat 3 de maig els nens i les nenes de 4t B vam anar a 1r A a explicar dues faules: La guineu que va omplir la panxa i La camella ballarina.



FAULES A P3 B

El passat 3 de maig els nens i les nenes de 4t A vam anar a P3 B a explicar dues faules: La llebre i la tortuga i L'àliga i l'escarabat.



FAULES A P3 A

El passat 3 de maig els nois i noies de 6è B vam anar a P3 A a explicar dues faules: L'àliga i la guineu i L'ós i els amics.



FAULES A 2n A

El passat 29 d'abril els nois i noies de 5è A vam anar a 2n A a explicar dues faules: Les granotes a l'extrem de l'arc de Sant Martí i El lleó, la guineu i el llop.



FAULES A 1r B



El passat 28 d'abril els nois i noies de 6è A vam anar a 1r B a explicar dues faules: El rei lleó i l'escarabat i L'ase vestit amb pell de lleó.




FAULES A P4

El passat 28 d'abril els nens i les nenes de 3r A vam anar a P4 a explicar dues faules: La cabra i l'ase i La lletera i la gerra.




FAULES A 2n B



El passat 27 d'abril els nois i les noies de 5è B vam anar a 2n B a explicar dues faules: La guineu i el llenyataire i La gallina i el pomer.



FAULES A P5

El passat 27 d'abril els nens i les nenes de 3r B vam anar a P5 a explicar dues faules: La guineu i el corb i El pastor bromista.