dijous, 10 de març del 2011

La aventura del zorro


Autor: Manuel L. Alonso
Una guineu es va posar una màscara que li servia perquè no la reconeguessin. Es va posar una capa i així semblava una guineu extraterrestre d'un altre món. Va començar a lluitar contra els millors monstres i s'ho passava super bé.
Carla Martínez
3rB

Estimada Susi, estimat Paul


Autor: Christine Nöstlinger
La Susi i en Paul van a la mateixa escola i a la mateixa classe i son amics. Però un bon dia la Susi li escriu, en Paul li contesta i a partir de llavors sempre s'escriuen per explicar-se aventures que passen com quan la Susi es va posar malalta i tenia galteres.
Vanessa Alvez
5è A

La faula de la lletera i la gerra.


Un dia l'Anna de biblioteca en va dir que faríem una faula i que després l'aniríem a explicar als nens i nenes més petits. Ho hem fet per grups. En el meu som la Sara i jo. Entre tots estem fent el conte de la lletera. Primer vam copiar el text en un paper, després ho vam resseguir amb un retolador negre i finalment vam fer-ne la il·lustració.
Luisa Ladino
3r A

Les faules d'Isop


A la biblioteca estem treballant les faules d'Isop. Són contes on apareixen animals que es comporten com les persones. Nosaltres estem fent "L'àliga i la guineu". És un conte molt divertit i m'agrada molt perquè la guineu es volia menjar el fill de l'àliga.
Fanta Ba
6è B

La màquina boja


Autor:Wasterlain, Marc
Una nit en Gil tenia por perquè es pensava que vindria un robot. Estava tan espantat que va cridar a la mare i al pare. Quan van entrar a l'habitació, els pares li van preguntar a en Gil que què li passava i quan en Gil els va respondre que hi havia un robot a la seva habitació, els seus pares li van dir que no passava res, que tan sols era un robot!
Fanta Ba
6è B