dijous, 27 de gener del 2011

Les faules d'Isop

La setmana passada, a la biblioteca, vam començar a treballar les faules d'Isop. N'hem conegut les seves característiques principals, n'hem llegit una pila i els més grans, estem construint contes amb algunes d'elles. Quan els acabem els anirem a explicar als nens i les nenes d'educació infantil i cicle inicial. Aquesta és una adaptació d'una activitat que vam intentar fer el curs passat i no ens va sortir massa bé. Aquest any, n'hem modificat els seus punts febles i esperem que doni bon resultat.
Anna Pontí
Mestra de biblioteca

dilluns, 24 de gener del 2011

l'Empaitallibres



Un dia l'Anna va fer un concurs i ens va demanar que dibuixéssim com ens imaginàvem cadascú de nosaltres a l'Empaitallibres, la mascota de la biblioteca. El meu dibuix va ser el guanyador. Un munt de gent m'ha felicitat per aquest dibuix tan meravellós.
Daria Tuvasheva 3r B

L'Empaitallibres


La meva millor amiga ha guanyat el concurs de la mascota de la biblioteca. Jo estic molt contenta per ells, per la Daria Tuvasheva. A mi també m'hagués agradat ser la guanyadora. Jo vaig fer un Empaitallibres amb forma de fada. Però la Daria va fer un dibuix molt graciós, per això va guanyar. Carla Martínez 3r B

En Pep a Anglaterra. D'acampada



Autor: Gordon Reece
En aquest llibre s'hi explica la història d'uns nens que van d'acampada, els seus pares s'acomiaden d'ells i els acompanyen a l'autocar i coneixen els seus monitors que eren la Sally, en Bob i en John. És un llibre bilingüe. Està escrit en català i les bafarades dels dibuixos són en anglès.
Daria Tuvasheva
3r B

Busca com salvar el planeta


Autor: Eduardo Trujillo
Aquest llibre és un joc en el que has de buscar les coses que et demanen. És molt divertit perquè has de buscar animals, persones i coses. A mi m'agrada molt. Em passo molt de temps mirant-lo.
Carla Martínez 3r B

El conte de terror


Avui a la biblioteca ens han explicat un conte de terror. Hi havia les llums apagades. Però el conte era de sang i no feia molta por. Rocio Heredia 6è B

Edgar Allan Poe


Vam anar a la biblioteca de l'escola. Quan vam entrar tot era a les fosques i només hi havia unes llumetes petites. La senyoreta Anna va portar un llibre de terror d'Edgar Allan Poe. Després ens en va explicar una història de por que no feia massa por.
Yousof El Bouhali
6è B

Los perros y los gatos


Autor: Teresa Mesegar
En aquest llibre s'hi explica com viuen els gossos i els gats, també explica com neixen i com es reprodueixen. Ara podem saber-ho quasi tot d'ells.
Daria Tuvasheva 3r B

dilluns, 17 de gener del 2011

L'empaitallibres


Un dia a la biblioteca, vam fer un dibuix d'un petit monstre que resultava que vivia a la biblioteca i que deixava els llibres on no corresponia, els trencava, se'ls quedava sense demanar-los... i nosaltres els vam dibuixar sense saber com era. Carla Martínez 3rB

El nostre personatge



El curs passat vam fer una activitat molt divertida. I us preguntareu quina, veritat? És les tres bessones. El meu grup vam escollir aquests personatges i les vam pintar entre tots.
Carla Martínez
3r B

La Rita tenista

Autor:: Mikel Valverde
La Rita és una nena que vol ser cantant i sempre va a l'habitació dels pares i agafa la raqueta de
tennis i la fa servir de guitarra. Un dia els seus pares la van descobrir i es van pensar que volia ser tennista, així que la va apunta a tennis. A la Rita no li va agradar gens ni mica, ella volia ser cantant. Però al final, a la competició de tennis, va guanyar.
Ikram El Ysaouy
4t B

Asterix el gal

Autor: Albert Uderzo
Aquesta història succeeix a l'any 50 a.C. Tota Gàl·lia estava plena de romans. La vida no era gens planera. Astérix, un petit guerrer, és l'heroi d'aquestes aventures. Obèlix és l'amic inseparable de l'Astérix. Junts lluitaven contra els enemics i ajudaven a la gent.

David Suso.
3r B

Fem el carnet de la biblioteca

Al mes de setembre vam fer el carnet de la biblioteca. Vam agafar una cartolina de color taronja i hi vam escriure el nostre nom, el curs i el nostre codi i gràcies a aquest carnet, podem emportar-nos llibres a casa.
Daria Tuvasheva
3r B