divendres, 17 de desembre del 2010

Marià el marrà


Autor: David Roberts
La Sara ens vol recomanar aquest divertit llibre. Mireu que n'explica. Aquest conte és d'un nen que es diu Marià i que és molt marrà. Menjava menjar de gos, es furgava el nas per treure'n els mocs, agafava els llimacs i li posava a la seva germana, si el gos li llepava la casa ell li llepava al gos i si en Marià veia al seu gat fer pipí al jardí ell també ho feia. I tots li cridaven sempre: - Marià, no siguis marrà! I de seguida ho va aprendre.
Sara Díaz 3r A

Animals de conte

Autor: Ana María Romero Yebra/Violeta Monreal En Joel ens vol recomanar aquest llibre i per fer-ho ha escollit una endevinalla que li ha agradat molt. A veure si n'encerteu la resposta.
Tres germanets,
no gaire netets
en tres casetes
s'han amagat
d'un llop malvat.
La sabeu? Si voleu comprovar la resposta haureu de venir a la biblioteca i buscar-la en el conte. Joel Moya 3r B

Edgar Allan Poe


Hem fet una activitat molt divertida. La biblioteca estava ambientada doncs les llums estaven apagades, les persianes baixades i ens il·luminàvem amb la llum de tres espelmes. La bibliotecària, que es diu Anna, ens ha llegit un conte de por de l'Edgar Allan Poe. Es tractava d'un noi i una noia que estaven casats i el noi no estimava la noia i volia que es morís. Quan la noia va morir, es va transformar en la seva filla i llavors el noi se la va estimar molt i molt.
Annabel Casquet
3r B

El petit pingüí


Autor: Anne Jonas En aquest llibre s'hi explica que els pingüins petits són com milers de pollets sobre el glaç, que els pingüins pesen tant que no poden aixecar el vol amb les seves ales i que no tenen plomes. Daria Tuvasheva 3r B

Globos


Autor: Victoria Seix
Són coses que es poden fer amb globus com per exemple un patufet, un pallasso, un globus que porta persones i tot es fa amb globus. I fins i tot es pot fer amb esponges de colors i enganxines.
Sandra de Pedro 4t B

L'empaitallibres


Hi ha un petit monstre a la biblioteca fa que, quan arriba l'Anna a les 9 del matí, es trobi els llibres desordenats. I nosaltres no el trobem perquè durant el dia s'amaga.
Marta Ruiz
4t B

dijous, 2 de desembre del 2010

JA TENIM L'EMPAITALLIBRES!


Atenció nens i nenes, ja tenim Empaitallibres!
Ara ja sabem quina cara fa aquest petit monstre. És una mica lleig, sí, però també és molt simpàtic i divertit. La seva creadora, la Daria Tuvasheva de tercer, s'ha posat molt contenta quan ha descobert que el seu dibuix ha estat l'escollit. Nosaltres també li estem molt agraïts!