dilluns, 29 de novembre del 2010

Edgar Allan Poe. El conte de terror


El dijous 24 de novembre vam baixar a la biblioteca. L'Anna ens va explicar un conte d'en Edgar Allan Poe. L'Anna ens va dir que feia una mica de por. Al principi no feia por però després va començar a fer-ne una mica.
Carla Martínez
3r B

divendres, 19 de novembre del 2010

Tina la superbruixa i l'aventura espacial

Autor: Knister
El conte de Tina la superbruixa tracta de màgia i l'he agafat perquè em semblava molt bonic per la portada. Però a mesura que l'anava llegint, més m'agradava. El més divertit era en Pitus, el germà de la Tina, que feia molta gràcia perquè és molt tafaner.
Brenda Zapata
4t B

El poltre


Autor: Mango Jeunesse i Barbé-Julien
Aquest llibre parla dels poltres. Explica com neixen. Què mengen. Com són. Com són els pares. Com és quan és petit. Com viu amb els altres. Quant pot córrer en un dia. Com mama. Què menja quan deixa de mamar. Com aprèn a caminar. Com es renten el cos. Quines diferències hi ha, si n'hi ha, entre un poltre i una pollina. Com té les pestanyes i les orelles i com és tot el seu cos.
Aixa Navarro
2n B

L'empaitallibres

El dijous l'Anna ens va explicar que, a la biblioteca, hi havia un petit monstre, l'Empaitallibres! L'Anna ens va proposar que el dibuixéssim, un dibuix bonic i agradable per tal que els més petits i petites no s'espantessin, i ens va dir que el més bonic es convertiria en la mascota.
Luisa Maria Ladino
4t A

Com es classifiquen els llibres de la biblioteca?

Un dia de biblioteca l'Anna ens va proposar una activitat en la que havíem de buscar a les prestatgeries el rètol amb el nom de la matèria a la que pertanyien els seus llibres. L'Anna ens va donar un paper que hi havia el número de cada rètol i nosaltres havíem de buscar-lo i escriure a la fitxa el nom de la matèria.
Sara Díaz
3r A

dijous, 18 de novembre del 2010

Concurs de dibuix de l'Empaitallibres

L'empaitallibres és la mascota de la biblioteca però com que ningú l'ha vist, fem un concurs de dibuix. El que guanyi serà la mascota i la seva imatge apareixerà per tota la biblioteca, a la porta, a les prestatgeries, als rètols, a les fitxes, als carnets... Judit Ruiz 4t B

Els insectes

Autor: Mound, L. A.
El llibre parla dels insectes. Jo us parlaré dels cavallets del diable perquè m'agraden molt com són. Acostumen a tenir el cos allargat i de colors vistosos. Hi ha molts tipus de cavallets, el més conegut és el cavallet de mar. Com que m'agraden tant els insectes i els animals he trobat el llibre molt divertit!
Guillem Robert
3r B

El cas de les escombraries perfumades


Autor: Maeve Friel
El llibre tracta d'una nena dels Estats Units que la seva tieta va anar a Espanya per primera vegada i deia que no entenia res. La nena al dia següent es va aixecar amb cara de son i va veure que la seva tieta havia desaparegut. Llavors es va posar a buscar-la per tota la casa però es va adonar que havia desaparegut.
Carla Martínez
3r B

L'empaitallibres


Un dia l'Anna ens va explicar que a la biblioteca hi viu un monstre que es diu Empaitallibres. A aquest petit monstre li agraden molt els llibres. I malgrat que ho deixa tot desordenat l'hem convertit en la mascota de la biblioteca.
Sara Díaz
3r A

divendres, 12 de novembre del 2010

EL POLTRE

Autor: Colette Barbé- Julien
Al llibre s'explica que el poltre, en els primers moments de vida, es comporta com un esportista doncs al cap d'una hora ja comença a aguantar-se sobre les quatre potes! El que més m'ha agradat del llibre és el poltre.
Daria Tuvasheva
3r B

PINTEM LES TRES BESSONES

L'any passat l'Anna ens va demanar que escollissim un personatge d'un conte o d'un llibre, nosaltres vam triar les tres bessones. Després vam agafar un dibuix gran seu i el vam pintar amb ceres. Els nens i nenes de les altres classes també van pintar dibuixos d'altres personatges de llibres. Quan els vam acabar, els vam penjar tots a la paret de la biblioteca.
Daria Tuvasheva
3r B

ELS PIRATES


El curs passat l'Anna, la mestra de la biblioteca, ens va donar un paper i vam dibuixar un mapa del tresor. Després el vam retallar i en vam posar dins d'un sobre. Era un trencaclosques! Vam fer un munt de coses dels pirates i va quedar molt maco!

Luisa Maria Ladino
3r A

L'EMPAITALLIBRES


El dia de la biblioteca vaig fer l'Empaitallibres. L'Anna ens va dir que hi ha una cosa petita que viu a la biblioteca i a la que li agraden molt els llibres. Viu en un cau. Jo crec que té quatre braços i quatre ulls. Es diu Empaitallibres.

Marta Espinar

3r A

L'EMPAITALLIBRES


Haviem de fer un monstre divertit. El guanyador serà la mascota de la biblioteca. El faran tots els nens i nenes de l'escola. És molt divertit!


Mari Trini


5è A

dijous, 11 de novembre del 2010

L'EMPAITALLIBRES

Havíem de fer un monstre divertit. El més bonic de tots serà la mascota de la biblioteca. El faran tots els nens i nenes de primària. És molt divertit.

Mari Trini Aguilar

5è A

dilluns, 8 de novembre del 2010

CONCURS DE LA BIBLIOTECA

Aquest dilluns va començar el concurs de la biblioteca. Per guanyar-lo els alumnes han d'anar sumant punts que poden aconseguir de tres maneres diferents:

  • Venint una estoneta a l'hora del pati a fer d'ajudant de la bibliotecària.
  • Fent una recomanació d'un llibre de la biblioteca que s'hagin llegit.
  • I explicant alguna de les activitats que hem fet o estem fent a la biblioteca.

Per cada una d'aquestes tasques guanyen un punt. Anirem publicant aquí, al bloc, les recomanacions de llibres i les explicacions de les activitats de la biblioteca fetes pels alumnes en el marc del concurs.

Vinga doncs, molta sort i ... A treballar!