divendres, 24 de setembre del 2010

Benvinguts alumnes!

Ja tornem a ser aquí! Aquest any la biblioteca està plena de sorpreses que anirem descobrint al llarg del curs. Farem una pila d'activitats divertidíssimes com firmar un contracte, dissenyar la mascota de la biblioteca, un taller de còmic, un taller d'escriptura i il·lustració de contes, poesia, teatre, l'hora del conte i, per descomptat, mirarem, remenarem, llegirem i ens endinsarem en l'increïble món dels contes.

Com en anys anteriors, la biblioteca romandrà a la vostra disposició les estones del pati i podreu continuar utilitzant el servei de préstec (sempre que ho feu de manera responsable).

A més, aquest curs, podreu participar activament en l'organització i funcionament de la biblioteca, doncs us en nomenarem els col·laboradors oficials. D'aquesta manera, la biblioteca restarà sempre a punt per rebre-us, podreu explicar al món sencer que és el que hi veniu a fer i podreu recomanar aquells llibres que més us han fet gaudir a la resta de companys i companyes.


I tot això amb un objectiu molt clar, fer créixer en vosaltres la curiositat per saber històries i coses noves. Per tant, endavant, entreu, aquí sereu sempre benvinguts!

dilluns, 20 de setembre del 2010

Consulta el catàleg de la biblioteca

Atenció,
Ara ja podeu consultar el catàleg de la nostra biblioteca. Veureu que també hi podeu trobar llibres recomanats i lots relacionats amb temes determinats (anomenats Guies de lectura) .
Us convido a que hi entreu i remeneu. Per fer-ho, busca l'escola Napoleó Soliva en les biblioteques ePèrgam1 tal com se us mostra en l'exemple:
cliqueu aquí